Online olasz nyelvtanulás-Italea

De mindig elmegy a kedvem…

Az online olasz nyelvtanulás számos lehetőséget kínál az érdeklődők számára. Lehet bizonyos applikációkon keresztül tanulni, léteznek nyelvtanító CD-k, teljes tananyagok szótárral, feladatokkal, azonban sokan arról számolnak be, hogy pár nap vagy hét után megunják a dolgot és feladják. Pedig a nyelvtanulás egy élmény, nem szabad feladni csak azért, mert elmegy az ember kedve az elején.

Kell valaki, aki motivál

Az online nyelvtanulás leghatékonyabb módja a személyes óra. Ugyan így van ez az olasz nyelv tanulásánál is. A személyes oktatás nem csak akkor lehet sikeres, ha tanteremben zajlik, hanem akkor is, ha a felek a számítógép segítségével kommunikálnak egymással. Erre való a Skype-on folytatott oktatás. Előre megbeszélt időpontban, egyszerűen, videóhívás segítségével szemtől szembe lehet beszélgetni és a tananyagok megosztása is csak egy pillanat, sokkal egyszerűbb, mint tankönyvek tömkelegét cipelni az óra helyszínére. Higgyétek el, tudom…

Nem szeretnék messzire utazni a nyelvórák miatt

Természetesen sok nyelviskola található a városban, így előfordulhat, hogy csak lesétál az ember pár utcát és már bent is ül a tanteremben. Ez azonban még nem biztosítja a jól megszokott, otthonosan berendezett szobát, ahol a saját székében élvezheti mindenki az órát. A Skype, mint oktatási helyszín azonban biztosítja a lehetőséget arra, hogy kényelmesen, nyugalomban, a megszokott helyén élvezhesse mindenki az olasz nyelv tanulását.

Tanulj online, kényelmesen

Az online olasz nyelvtanulás kipróbáláshoz nem kell mást tenned, mint kitölteni a szintfelmérő tesztet és bejelentkezni egy próbaórára. A teszt kitöltése nem kötelező, azonban mindkettőnknek segít, hiszen így te is fel tudod mérni, hogy milyen szinten tart a nyelvtudásod és az első órán én is ezek alapján tudom majd alakítani a tanulási tervet. A teszt és a próbaóra is ingyenes, nem veszíthetsz vele semmit, azonban kipróbálhatod, hogy milyen otthonról nyelvet tanulni. Ne feledd, nyelvet tanulni élmény, nem szenvedés.