Bihámi Lea, kapcsolat - ItaleaLegközelebbi szabad időpontok: 2023 szeptembertől. Addig is ajánlom a Studio Italia egyéni vagy csoportos óráit vagy Patkós Ildikó óráit.

Kérlek vedd fel velem a kapcsolatot az italea.hu@gmail.com email címen, ha szeretnél olaszórára jelentkezni vagy bármilyen kérdésed lenne az órákkal kapcsolatban. (A lenti form átmenetileg nem működik, kérlek emailben keress.)

Ha szeretnéd megtudni, hogy hogyan oktatok, az olaszoktatás oldalon megtalálsz minden információt. Ha pedig rólam, mint olasz oktatóról szeretnél többet olvasni, arra is van lehetőség az olasz oktató oldalon.

Ha nem vagy biztos az olasz tudásod szintjében, ajánlom figyelmedbe az olasz szintfelmérő tesztet, amivel felmérheted, hogy jelenleg milyen szinten vagy olasz nyelvből. Egy teszt sosem tökéletes, így, ha szeretnéd, hogy pontosabb képet kapj a tudásodról, jelentkezz be egy próbaórára. Itt átbeszéljük a szintfelmérő teszt során elkövetett esetleges hibáidat, illetve a szóbeli tudásodat is fel tudom mérni.

Az órák hosszáról és áraktól kérlek érdeklődj emailben.

Kapcsolatfelvétel